Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Με βίασε ο κολλητός του πατέρα μου... είμαι απελπισμένη...

Τώρα είμαι 25 χρονών. Όλα έγιναν πριν απο ένα χρόνο.. στις 21/07/2012.. ημερομηνία που δε θα ξεχάσω ποτέ.
Μεγάλωσα σε μια μεγάλη επαρχιακή πολή. Απο τα 18 μου έφυγα για σπουδές στην Αθήνα.Τότε(21-07-2012),έμενα στην Αθήνα. Το απόγευμα εκείνο του Σαββάτου(21-07-2012),
δέχτηκα ένα τηλεφώνημα απο έναν φίλο του πατέρα μου.. τον οποίο και λάτρευα διότι με είχε μεγαλώσει σχεδόν. Είχε έρθει Αθήνα για δουλειές και τελειώνοντας ήθελε να πάμε για καφεδάκι... είπε! Συναντήθηκαμε κοντά στο σπίτι μου, με περίμενε στο αμάξι του.
Μπήκα μέσα όλο χαρά.. και ξεκινήσαμε για παραλιακή.
Μέσα στο αμάξι.. αυτή την κωλομαύρη BMW του.. που ποτέ δε ξεχάσω.. έκανε μια απότομη κίνηση προς το μέρος μου... και μετά δε θυμάμαι τίποτα απο εκεί κ πέρα ....
Θυμάμαι.. να με πονάει το κεφάλι μου.. να ζαλίζομαι.. και να νοιώθω ακινητοποιημένο το σώμα μου.. Άνοιξα τα μάτια μου. Βρισκόμουν σε ένα δωμάτιο.. με κόκκινους τοίχους.. γεμάτο καθρέπτες.. δεμένη, φιμωμένη και γυμνή..
Αυτός ήταν εκεί, απεναντί μου.. Με κοιτούσε και κάπνιζε.. Και μου είπε : 'Επιτέλους, δυο μας τελείως παλιό τσουλ@κι. Αυτό το φανταζόμουν, απο τότε που ήσουν 15 χρονών κρυφοπουτ@ν@κι! Με άγγιζες δήθεν παιδικά αλλά ήξερα οτι ήθελες γ@μησι..' είπε κι άλλα.. αλλά αυτά τα θυμάμαι.. η φωνή του είναι μέσα στο κεφάλι μου..
Ήρθε κοντά μου, έβγαλε τα ρούχα του.. και με βίασε.. με χτυπούσε.. έκλαιγα αλλά δεν με λυπήθηκε.. με βίασε πάνω απο 7 φορές. Λυποθύμησα δυο φορές. Μου έριχνε κρύο νερό, συνερχόμουν με χτυπούσε με τα χέρια.... και μετά συνέχιζε....
Με έλυσε, μου είπε αν φωνάξω ή φύγω θα το μετανοιώσω.. φοβήθηκα.. δεν μπορούσα να περπατήσω.. πονούσα αφόρητα.. και στο σώμα.. και στη ψυχή.
Βγήκαμε απο το δωμάτιο.. με ένα ασανσερ κατεβήκαμε σε ένα υπόγειο γκαράζ. Δεν μας έιδε κανείς. Βγαίνοντας έξω, κατάλαβα οτι βρισκόμασταν στην Καλλιθέα.. σε ένα γνωστό 'ξενοδοχείο' απο αυτά που κάθε φορά που τύχαινε να περνώ απο έξω τα χλεύαζα. Η ώρα ήταν 04:00΄το πρωί... με είχε εκεί περίπου 13 ώρες.
Με απείλησε οτι αν πω τίποτα σε κανέναν.. θα το μετανοιώσω ακριβά. Επίσης οτι τα άξιζα όλα αυτά γιατί τον προκαλούσα.
Μπορώ να σας το ορκιστώ, δεν τον προκάλεσα ποτέ! Ήταν σαν δεύτερος πατέρας για μένα.. τον αγαπούσα... αλλά τωρα τον μισώ. Μισώ και μένα.. σκέφτομαι οτι φταίω.. δεν μπορώ να καταλάβω που.. αλλά δεν μπορεί... κάπου θα φταίω για να το πέρασα αυτό. Σιχαίνομαι το σώμα μου. Με σιχαίνομαι.. πλένομαι να φύγει όλο αυτό απο πάνω μου συνέχεια.. θέλω να καθαρίσει το σώμα μου.. αλλά δεν καθαρίζει.. νοιώθω βρώμικη. Δεν μπορώ να κοιμηθώ καλά. Κάθε φορά μου με πλησιάζει ένας άνδρας νοιώθω αηδία. Άλλαξα. 'Εχασα τον εαυτό μου... έχασα εμένα. Με ρωτάνε τι έχω..; Αλλά τι να τους πω;! Ντρέπομαι!
Πήγα σε ψυχολόγο, αλλά δεν μπορεσα να πω τίποτα.. δεν βγάινουν οι λέξεις απο το στόμα μου.. φτάνουν στον λαιμό και γίνονται κόμπος.
Έφυγα, άλλαξα πόλη.. μακρυά.. εδώ δεν με ξέρεις κανείς και δεν ξέρω κανέναν... ήθελα να κάνω μια νέα αρχή... αλλά όταν με κοιτάνε οι άνθρωποι.. νομίζω πως ξέρουν! Ξέρουν τι έγινε. Νοίωθω να με κοιτάνε με λύπη.. με αηδία.. απαξιωτικά. Στην πραγματικότητα μέσα μου, ξέρω οτι είναι αδύνατον να ξέρουν.. αλλά όταν με κοιτάνε νομίζω βλέπω κάτι στα μάτια τους..

Συγνώμη για το λεξιλόγιο μου και που ήμουν τόσο περιγραφική.. αλλά ήθελα να τα γράψω.. απο το στόμα μου δεν βγαίνουν οι λέξεις.. σήμερα διαπίστωσα όμως πως οτι δεν μπορώ να πω, μπορώ να το γράψω. Πρώτη φορά, γράφω οτι μου συνέβη.. πρώτη φορά το μοιράζομαι.. ίσως επειδή εδώ δεν νοίωθω μόνη.. πιστεύω δε θα κατακρίνει κανείς.. γιατί αλήθεια.. πιστεύω πως δε φταίω.. προσπαθώ να καταλάβω που έφταιξα και σε τι.. αλλά δεν μπορώ... αλλά απο την άλλη ίσως το άξιζα... δεν ξέρω.. Ξέρω οι σκέψεις μου δεν έχουν ιρμό και συνοχή.. αλλά πλέον μέσα μου είναι όλα ένα κουβάρι.. που κάθε φορά μου πάω να το ξεπλέξω γίνεται πιο μπερδεμένο...
Και να σου πω κ κάτι τελευταίο... νοίωθω να μεγάλωσα απότομα.. νοιώθω να γέρασα.. δεν μπορώ να βρω νόημα στη ζωή μου.. δεν ξέρω τι να περιμένω πια.. δεν ξέρω αν πρέπει να ζω πια.. γιατί δεν νοιώθω να ζω.. απλά υπάρχω... υπάρχω αθόρυβα.. αισθάνομαι να 'πιάνω' κ χώρο καμιά φορά. Ίδωμεν....
Σε ευχαριστώ, που είχα την ευκαιρία να τα πω!
Ίσως γίνει κάτι μαγικό με τον καιρό κ ξεχάσω... κάπου θα βρω τον 'λωτό'.. ίσως πάλι όχι... ποιος ξέρει........;!

33 σχόλια:

  1. ελεος το ρεμαλι!καντου μυνηση,τον μαλακα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ελεος το ρεμαλι!επρεπε να του κανεις μυνηση και να λαβεις περιοριστικα μετρα...αλλα τωρα εγινε!τον μαλακα -.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. LIPAME POLI GIA OTI SOU SINEBEI.SOU EUXOME NA KATAFEREIS NA JEXASEIS TA PANTA KAI NA XAMOGELASEIS STI ZOI.MIN RIXNEIS EUTHINES STON EAUTO SOU DEN FTES ESU,KAKOS POLI KAKOS AN FOBASE TO KTINOS KANTOU MIA KATAGELIA NA EINE OLI DIKI TOU.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. sou euxomai na vreis auto pou pragmatika theleis kai na kseperaseis auto pou perases....alla na se rwtiso...ston patera sou pos kai dn ton epiases na tou miliseis gia auto pou egeine????mporei na einai kai kapos poio diaforetika ta pragmata an tou milages!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να μιλησεις με τον πατερα σου οσο πιο γρηγορα μπορεσεις τοσο πιο καλα θα πας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. koukla mou an thes na iremiseis kai na figei olo afto apo panw sou vres ena eksomologo kai pes tou ti sinevi...pistepse me tha allaksei i zoi s ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν το μάθει ο πατέρας μου πιστεύω θα τον σκοτώσει.. αλήθεια το πιστεύω. Είναι ιδιαίτερα οξύθυμος με τους άλλους.. για μένα γίνεται χαλί.... ακόμη είμαι η μικρή του πριγκίππισα..
    Γι αυτό και δεν επέστρεψα στην πόλη μου.. αφενός για να μη ξαναδώ αυτό το τέρας και αφετέρου για να μη βλέπουν έτσι οι δικοί μου. Κάθε φορά που έρχονται να με δουν... φοράω αυτήν την ηλίθια μάσκα του χαζοχαρούμενου και όλα είναι καλά... μέχρι να φύγουν πάλι και μείνω μόνη μου με τον εφιάλτη μου.
    Ντρέπομαι.. ντρέπομαι πολυ... και φοβάμαι... φοβαμαι πολύ... μην πάθουν κακό οι δικοί μου.
    Όλα είναι βγαλμένα μέσα απο τη ζωή τελικά.. ενώ είμαι πολύ ειρηνικός άνθρωπος και κατα της βίας... δε σου κρύβω οτι πολλές φορές πέρασε απο το μυαλό να τον σκοτώσω.. δεν θέλω να υπάρχει... δεν θέλω... σκέφτομαι οτι μπορεί να κάτι αντιστοιχο σε άλλη κοπέλα και τρελαίνομαι! Δεν μου αρκεί να πάει φυλακη καποια χρόνια και να ξαναβγεί μετά... η δικαιοσύνη είναι σ αυτές τις περιπτώσεις δεν εφαρμοζεται όπως θα έπρεπε... μπορεί και σε τεσσερα χρόνια να είναι έξω... και μετα τι; θα νοιωσω καλυτερα; δε νομίζω.... κάτι άλλο θα γίνει... δεν μπορεί... ο καθένας τελικά παίρνει οτι του αξίζει λένε... ίσως ισχύει και γι αυτόν... αργα ή γρήγορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι γονεις ειναι παντα εκει για εμας... να του το πεις! εστω στην μητερα σου να ξελαφρωσεις.. δεν μπορεις να το περνας αυτο το μαρτυριο μονη...

      Διαγραφή
  8. Κοπελια οσο μενεις μονη σου δεν θα καταφερεις τιποτα.Πρεπει να το μαθουν οι δικοι σου ανθρωποι και να δεις οταν τους το πεις θα νιωσεις πολυ καλυτερα.Δεν ειναι καλο τετοιες στιγμες να της βιωνεις μονη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλησπερα....δν ρωταω τι κανεις με αυτα που εχω διαβασει πιο πανω εχω φρικαρειι..αν θες την γνωμη μου ακουσε με..μιλησε στους δικους σου κ βγαλε ολο αυτο απο μεσα σου ματια μου..εσυ δν φταις σε τιποτα..αυτο το κτηνος ο υποτιθεμενος φιλος του πατερα σου αυτος φταιει κ μονο..αυτα τα κτηνη δν πρεπει να κυκλοφορουν εξω πρεπει να σαπιζουν στην φυλακη κ μονο εκει..καντο οσο πιο γρηγορα μπορεις να παρει την τιμωρια που του αξιζει.ζει ελευθερος εξω κ καμαρωνει αυτο που εκανε γιατι ειναι ψυχοπαθης ,,τρελος,,για τα σιδερα δν εχει καταλαβει τι εκανε γιατι ζει σε εναν αλλο κοσμο....εσυ προχωρα μπροστα με ψηλα το κεφαλι..η ζωη σου δν τελειωνει εδω εισαι μικρη ακομη εχεις πολλα χρονια μπροστα σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ego 8a Elegela na wreis merika Atoma na to strimoksoune ena wradi ke na tou kanoun oti sou ekane kai meta na wgaloun fotos pou tou kanoun ti douleia kai na tis deimosiepsoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απαντήσεις
    1. poso malakas kai teleiomenos mporei na eisai gia na peis kati tetoio palio anomale

      Διαγραφή
    2. Πόσα κιλά μαλάκας είσαι; Ποιος ξέρει τι έχεις κάνει για να μιλάς με τέτοιο τρόπο. Ελπίζω να σαπίζεις πίσω από τα σίδερα της φυλακής. 'Η τέλος πάντων να σου έχει κάνει κάποιος μια ψυχιατρική αξιολόγηση.

      Διαγραφή
  12. ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΨΥΧΟΛΟΓΟ (ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΝΙΑ ΜΑΚΡΗ)Ο ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΟΤΙ ΠΡΕΙΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ Η ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ???ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ. Η ΕΚΔΊΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΆΤΟ ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΝΕ!ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΠΡΟΔΟΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΟΥ,Κ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ!ΔΕΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΙΔΙΟΙ!ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΚΑΠΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ!!ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ,κ ΙΣΩΣ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ,
    ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΔΥΝΗΡΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!ΚΟΥΡΑΓΙΟ κ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έπρεπε ήδη να του έχεις κάνει μήνυση, να σε έχει δει ιατροδικαστής και όλα αυτά. Κακώς δίνεις "άφεση" σ'αυτό το ρεμάλι, να ζει ελεύθερος και "περήφανος" για όσα αηδιαστικά έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. GIATI DEN TON SKOTWNEIS ADI NA THELEIS NA AFTOKTONISEIS KANEIS DEN XEREI TIPOTA KANEIS DEN THA IPOPSIASTI ESENA ARRA TZABA TRELENESE TWSA HRONIA DWSTOUUUUUU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. eleos ti malakies kathese kai les stin kopela edo milame sovara kai esu paizeis me ton pono tou kathenos tha sou arese na sinevaine stin aderfi sou i stin mana sou to idio tha eleges

      Διαγραφή
  16. Είναι στιγμές που ο χρόνος φαίνεται σαν μια μόνιμη παύση και όμως συνεχίζει να κυλάει ακάθεκτος. Αυτό που οφείλεις στον εαυτό σου ει ναι μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσει αν και δεν έχεις κουράγιο πρέπει να προσπαθήσεις να βγάλεις την οργή σου και να δεις καθαρά όπως πριν, κατανοώ πως σαν τρίτος που δεν έχω βρεθεί στην θέση σου και ελπίζω-εύχομαι κανένας άλλος να μην βρεθεί αλλά κάτι πρέπει να κάνεις. Ίσως να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα κάποιος που να σε κάνει να αισθάνεσαι έστω και λίγο καλά κοντά του. Πάντος να ξέρεις ότι πρέπει να μιλήσεις σε αυτόν που θα σου το βγάλει για να τιμωρηθεί. Γιατί αυτό το ρεμάλι αύριο μεθαύριο μπορεί να το κάνει και σε άλλο άτομο και σίγουρα δεν θα το ευχόσουν σε κανέναν. Κανε κάτι ένας άνθρωπος έχει πολύ δύναμη μην το ξεχνάς αυτό.

    Υ.Γ και βασικό μην χάνεις την πίστη σου στους ανθρώπους δεν είναι όλοι από την ίδια πάστα οι και ας είναι ένας στους δέκα μην το ξεχνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. gia mena prepi na to peis ston patera sou dioti den ftais ayto prepi na to katalavis. mono etsi tha litrotheis.giati prepi na plirosi o anomalos.kai na proxorisis stin zoi sou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. πολες φορες προκαλουμε χωρης να ξελουμε και να καταλαδενουμε.αλλα αυτο που πρεποι να κανεις ειναι να το στην εικογενια σου και κυλοιος στον πατερα σου να το ξελη,νε το καταλαδενω πος ειναι δισκολο να το συζητησοις ενα τετιο θεμα με τους γονεις αλλα πηστεψετο πος ειναι ενα σημαντηκο βημα αυτο και επησεις μην σου μπενουν ασχημες σκεψης στο μιαρω ξελης τη θελο να πω και το επομενο δημα ειναι να κανεις καταγκελια για να τον κρησουν μεσα,για τη αν δεν το κανεις και εξακολουθει να ειναι ελευθερως θα γηνει θυμα βιασμου καπια αλη κοπελα με τα θα φτες εσυ.και κατη αλλο μην κοιτας ποτε πησω να κοιτας παντα προστα να χαμογερας και μην το συζητησεις με κανεναν αλον πελα απο τους γωνοις σου για τη μονω αυτοι μπολουν να σε βοηθεισουν πραγματηκα, και κατη αλλο να προσεχεις και να μην πηγενεις μονη με καπιον αγνωστο. πολες θολες κανουμε λαθη , για να μαθουμε ποιο ηταν το λαθος για να μην το ξανακανουμε και αμα δεν μαθουμε το λαθος τοτε θα παλαμηνουμε για ολοι μας την ζωη στα λαθη..να εισαι καλλα και προσπαθησε να μην τα σκευτεσαι και μην κανεις κακω στον εαυτο σου ασε τον αλον να κανει κακω στον εαυτο του. ειμαι ο παυλος σε καταλαδενω και σου βηνω δυναμη να το ξεπελασεις καπια μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 1 ισως και κυριωτερο καταγγελο και μακαρι να το διαβαση καποιος υπευθηνος οτι πρεπη τα παιδια απο το γυμνασιο μην πω απο το δημοτικο πρεπη να τα κανουμε μαθηματα να τα μορφωνουμε σε ενα κανονα [δικα μου λογια ]κανενας δεν εχει δικαιομα να σε κανη κακο .αν καποιος σε κανη κακο το καταγγελης δεν ειναι ντοπη δεν τον αφηνης ετσι σου προτηνο να το πεις στους γονης σου οι να πας σε ψυχολογο οπωσδηποτε σε ψυχολογο οπωσδηποτε αν δεν το πεις στους γονης σου...οσσο για το αν θες να τον σκοτωσης καντο βρες το τελειω φονο και σκοτωσε τον χωρις να πιαστης
    εν αναγκη καντου και μαγεια με τομισως που εχεις θα πιασουν σιγουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 1 πρωτον καταγγελο το υπουργειο παιδειας οτι δεν μαθαινει στα παιδια το πιο απλο οτι κανης δεν εχει το δικαιωμα να κανη κακο σε κανεναν και αν το κανη πρεπη να το λεμε για να τιμωρηθη
    επρεπε να το πεις στην αστυνομια τωρα ειναι αργα πανε σε ενα ψυχολογο μπας και ξεπερασης το προβλημα σου το ενοοω πανε σε ενα ψυχολογο μπας και ξεπερασης το προβλημα σου το ενοοω το εγραψα δυο φορες μπας και το κατανοησης οσσω για το φονο βρες ενα τελειο φονο και ξεκανε τον του αξηζη αρκει μετα να εισαι καλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πριγκιπέσα το μόνο σίγουρο δε φταις όπως και πως δε πρέπει να καταλογίζεις ευθύνες στον εαυτό σου. Η αλήθεια πικρή σε νάρκωσε, σε έδεσε, 7 φόρες βιασμός κατά σιροί, απειλές. Δε μιλάμε για ένα κοινό βιαστή άλλα για "δρακο". Είπες τα πράματα με το όνομα τους συγνώμη μη ζητάς. Αν το έκανε σε εσένα ίσως το έκανε και σε άλλες και ίσως συνεχίζει. Το πρώτο να πας σε ένα καλό πνευματικό. Έχασες πολύτιμο χρόνο για να επουλωθούν οι πληγές. Όπως το πες η δικαιοσύνη εδώ είναι τυφλή και άδικη. Το δευτρο να εμπηστευτης τος γονεις σου, το τριτο τον ςμπηστοσηνη στον εαυτο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το ολον προβλημα ειναι πως δε μπορεις να βρεις τον εαυτο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. πραγματικα αθλιος...μιλαμε για ενα κτηνος...γλυκια μου...πραγματικα ειναι δυσμολο ολο αυτο...λυπαμαι για οτι σου συναιβει αλλα δεν φταις...καταλαβαινω οτι αυτο νομιζεις αλλα οχι...δεν φταις...και οχι μονο δεν φταις αλλα θα επρεπε να του ειχες κανει το μεγαλυτερο κακο...δικαστηριο...περιοριστικα μετρα...και φυσικα να απομακρυνεις και τους γονεις σου απο αυτο το αποβρασμα...δεν ειναι λιγο αυτο που σου συναιβει...αλλα σε καμια περιπτωση δεν φταις...παντως οπως ανεφερες...δεν ειναι ευκολο να μιλησεις...σε ψυχολογο...γιατι ειναι ενας ξενος...αλλα σε καποιον δικο σου ανθρωπο...σε μια πολυ καλη φιλη...σε συγγενικο προσωπο...αλλα το να τα κρατας μεσα σου...ειναι χειροτερο...ελπιζω καποια μερα να μπορεσεις να ξεφυγεις απο αυτον τον εφιαλτη...σε ασπαζομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Στα ίσα στο λέω έκανες μαλακία έπρεπε να τον χώσεις στη Φυλάκα και εκεί υπάρχουν πολλά καλόπαιδα που θα στον έφτιαχναν μπαλαρίνα τον μάγκα! Η άλλη λύση η έσχατη που ΔΕΝ την προτείνω είναι η αυτοδικία. Αυτός τώρα που την βγάζει καθαρή και κυκλοφορεί ελεύθερος θα το κάνει και αλλού! ΥΓ. Η οδός της δικαιοσύνης δεν είναι τόσο ασήμαντη όσο νομίζεις μπορεί το να κυκλοφορεί ελεύθερος μετά που θα βγει από τη φυλακή και θα έχει περάσει ότι έχει περάσει και αυτή να είναι και η μεγαλύτερη τιμωρία του το σκέφτηκες αυτό; Επιπλέον υπάρχει και ο κοινωνικός στιγματιμσμός για τον οποίο θα φροντίσεις εσύ όσο αυτός είναι μέσα. Ξέρεις ψεύτικα προφίλ ανώνυμες καταγγελίες σε Foum που όμως τον φωτογραφίζουν κτλ. Γενικά όσο κι αν δεν το καταλαβαίνεις μπορείς πραγματικά να τον ξεσκίσεις τον πούστη ενώ αυτός δεν μπορεί να σου κάνει τίποτε παραπάνω από ότι έκανε - ξανά σκέψου εσύ είσαι αυτή που έχεις τη δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κοπελια μου λυπαμε παρα πολυ για αυτο που σου συνεβει.Κοιτα πρεπει να μιλησεις σε καποιον για αυτο γιατι το πολυ πολυ αυτος ο ανθρωπος να βιασει και αλλους.Οσο κυκλοφουρουν τετιοι τυποι στο κοσμο εμεις οι γιναικες δε θα ησυχασουμε.Αυτα τα κτηνοι πρεπει να κλειστουν στην φυλακη χωρις λυπηση και ψωφισουν εκει!!!!Βρες ενα καλο ψυχολογο κανε κατι μη το αφησεις ετσι!Καλα εκανες και το εγραψες εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Kalispera! apologoume pou grafw greekenglish alla to laptop mou den exei ellinika! Tha milisw apo prosopika mou viomata!! Imouna 15 etwn kai pigena sta 16 vrika mia doulitsa se artopoieio na vgalw kapia xrimata gia to kalokeri prin xekinisi to sxoleio kai pali! eixa tosi xara otan pira ton proto mou mistho! meta apo 2mines akrivos o fournaris apo mesa mou edixe me ton pio xideo tropo pws me evlepe toso kairo kai ti sinaisthimata ektize gia to atomo mou! Thimame para polu pono sto soma mou oso kai eswterika san atomo. Mou eixe dosi to xilo tis zwis mou, mou pire to kefali kai to ktipage ston toixo gia na xasw tis aisthisis mou kai na stamatisw na palevw gia tin eleutheria mou! telika ta katafere.. ekane auto pou ithele.. kai to xirotero apo ola thimame to prosopo tou na to apolamvane (den pistevw na mporesw na to xexasw pote) otan irthe i stigmi na teliosi vgike apo mesa mou kai teliose panw sto soma mou. ithela na kanw emeto, na vgalw to derma mou na min niothw leromeni.. otan teliose me oti ekane me pire panw tou kai me erixe stin toualeta kai pige kanonika na sinexisi tin doulia tou san pws kai den sinevene tipota. otan vrika dinamis sikothika xeplithika oso grigora mporousa kai to evala sta podia giati etreme i kardia mou mpas kai xana erthi.. den milisa se kanenan den eixe kanenas idea gia to ti perasa... den mporousa na kimithw kai ta vradia gia 2 xronia sinexomena sxedon ixa to idio epanelimeno oneiro, na vlepw skines diafores apo to oti perasa, na vlepw to prosopo tou na to apolamvani alla sto oneiro mou se kapia stigmi katafera na figw den xerw pws kai vgika exw apo to artopoieio kai xekinisa na trexw me oli mou tin dinami na klew kai na fonazw voithia o dromos na einai gematos apo kosmo alla kaneis na min mou dini simasia.. kai autos na trexei apo pisw mou na prospathi na me piasi.. otan katafernei se kapia stigmi na me piasi, xipnaw! panta se ekeini tin stigmi xipnaw.. meta apo 2 xronia imoun me filous se ena baraki kai o proin desmos mou mou erixe staxti tsigarou sto poto mou kai me enoxlise to poto me tin staxti.. panikovlithika eklega kai me piran spiti ton gonion mou oi filoi mou elega sinexia ''min ton afisete na me pari sas parakalw voithiste me'' molis ida ton patera mou tou ta eipa ola kai emeine xeros kai i mitera mou to idio.. prospathisan na kinithoun nomika pigan stin astinomia alla den mporousan na kanoun tipota.. me to na lew stin zwi mou sinexia giati? na klew kai na ktipieme den kataferna tipota stin zwi mou se simio autoktonias (me xapia pou eutixws den katafera na pethanw) prospathisa na skeftw oso pio kathara ginete me tin voithia enos agoriou me ton opoio imaste zeugari edw kai 3 xronia twra, analava tis euthines mou vrika ti itan to lathos apo tin diki mou pleura (imouna ena koritsaki athow para polu, olo nazia ston xaraktira, me para polu eugeneia kai auta itan pou ton ekanan na me skefti sto krevati) DEN LEW PWS MOU AXIZE KAI OUTE TOU VRISKW ELAFRINTIKA GIA AUTO POU EKANE KAI TO TONIZW ME KEFALEA. DEN IPARXI KAMIA DIKAIOLOGIA NA KANEIS KATI TETIO I PAROMIO SE KANENAN KAI KAMIA!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ***** SINEXIA TOU MINIMATOS!!!

    omos auto itan to meridio euthinis mou kai to analava na to diorthoso!! giati pragmatika koritsia den mporoume oi ginekes na imaste olo nazia ston exw kosmo giati etsi ton prokaloume sinidita - asinidita... kamia ekdikisi den tha me kanei na nioso kalitera kai kamia timoria akoma kai na ton katarastw na paei stin kolasi den tou axizei giati i katara mou tha einai megali pou tha katalixw na paw kai egw mazi tou sto telos!! to megalitero vasanistirio pou perna enas anthropos einai OI ENOXES!!! as kanei kala me autes!! tou euxome na mporesei na sigxoresei ton eauto tou gia oti ekane se mena (den xerw an to ekane kai se alles kopeles) kai na mporesei na vrei tin iremia stin zwi tou!! ( auta pou euxome me diskolevei para polu kai prospathw na oriothetisw ton thimo mou kai prospathw na to pistepsw pragmatika giati to thewrw ws tin pio swsti, tapini lisi!!!) Simera vriskome Agglia me to agori mou pou anafera proigoumenos pou me voithise kai psaxnw na spoudasw psixologia kai psaxnw na vrw mathimata pou na me feroun episis konta se auta ta idous themata (viasmos) gia na mporesw na stirixw kai alles kopeles opos me stirixe to agori mou olo auto ton kairo!!! stamatisa na klew tin zwi mou kai stamatisa na tin katastrefw!!! Sou grafw auto to minima gia na se voithisw mesa apo to diko mou prosopiko vioma! den mporo na pw pragmatika tipota gia to diko sou prosopiko vioma giati den exw idea apo para poles simantikes plirofories tis zwis sou giauto protimisa na sou pw liga pragmata gia mena pou euxome pragmatika na se voithisoun!!! oso paraxeno kai an sas akougete an den ton sigxorisw gia oti mou ekane den tha proxorisw POTE stin zwi mou!!! kai den to kanw apla gia na dixw prosopo to kanw gia na petixw ta oneira mou pou eixa prin mou ta katastrepsei kai den epitrepsw se kanenan na mou katastrepsei ta oneira mou!! TIN ZWI MOU!!! apofasisa kai twra prattw!!! Sas euxaristw polu gia ton xrono sas kai idika stin kopela pou egrapse tin prosopiki tis empiria!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ομορφος κοσμος.. αγγελικα πλασμενος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή