Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

79χρονος αποπειράθηκε να βιάσει 24χρονη Μολδαβή

rape-victimΑντιμέτωπος με υποθέσεις απόπειρας βιασμού, σεξουαλικής εκμετάλλευσης προσώπων και άσεμνης επίθεσης βρίσκεται 79χρονος γαιοκτήμονας, ο οποίος φέρεται να αποπειράθηκε να βιάσει σε δύο διαδοχικές ημέρες την 24χρονη Μολδαβή υπάλληλό του.


Με βάση την καταγγελία, που υποβλήθηκε προχθές το απόγευμα στον Αστυνομικό Σταθμό Κοκκινοτριμιθιάς από τη Μολδαβή παραπονούμενη, ο γέροντας φέρεται να την επισκέφθηκε την περασμένη Τετάρτη το βράδυ και αφού εισήλθε στο δωμάτιό της προσπάθησε να βγάλει τα ρούχα της. Ωστόσο, η άμεση αντίδραση της Μολδαβής είχε ως συνέπεια η κοπέλα να εισέλθει στην μπανιέρα και να κλειδώσει την πόρτα αποτρέποντας κάθε φιλοδοξία και ερωτική φαντασίωση του εργοδότη της.
Προχθές, όμως ο 79χρονος επανέλαβε εαυτόν αφού όταν συναντήθηκε με τη Μολδαβή υπάλληλό του στα κτήματα, που διατηρεί και στα οποία εργάζεται η παραπονούμενη, ξαναεπιχείρησε να την βιάσει. Συγκεκριμένα, όπως ισχυρίστηκε στην Αστυνομία η Μολδαβή, ο 79χρονος επιχείρησε στις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης να αφαιρέσει τα ρούχα της κοπέλας χωρίς και πάλι να το καταφέρει, αφού η αλλοδαπή τράπηκε σε φυγή. Δύο ώρες αργότερα, η Μολδαβή επισκέφθηκε τον Αστυνομικό Σταθμό Κοκκινοτριμιθιάς όπου κατήγγειλε την υπόθεση. Ακολούθως οι αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία του γέροντα τον οποίο συνέλαβαν. Χθες οδήγησαν τον 79χρονο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο διέταξε την τριήμερη προφυλάκιση του υπόπτου. Εναντίον του γέροντα διερευνώνται δύο υποθέσεις απόπειρας βιασμού, κοινής επίθεσης και σεξουαλικής εκμετάλλευσης προσώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου